sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Ta-daa!

Tässä se nyt on, pitkällisen harkinnan ja pohdinnan tulos, Askartelumania-blogi! Melko pitkään olen kolunnut läpi muiden askartelijoiden blogeja ihastellen mitä upeimpia tuotoksia, ja nyt viimein uskaltauduin itsekin tänne bloginpitäjien jännittävään maailmaan. Blogi hakee varmasti vielä jonkin aikaa muotoaan, mutta toimikoon näin aluksi ainakin tuotoksieni "tallennus-" ja esittelypaikkana. Pääosassa on kaikenlainen korttiaskartelu.

Askartelusta olen pitänyt aina vaikka en siinä luonnonlahjakkuus olekaan. Liima tuppaa sotkemaan paperit ja kartongit eikä tahmaisilta sormenjäljiltäkään vältytä. Usein edetään yrityksen ja erehdyksen kautta. Uutta intoa askarteluun näin aikuisiällä sain kun ryhdyin seuraamaan ystäväni askarteluaiheista blogia. Tähän mennessä on puuhailuni askartelun parissa ollut paljolti erilaisten askartelutarvikkeiden haalimista. Ihan uskomatonta miten paljon kaikkea ihanaa (ja ehdottoman tarpeellista) löytyykään! Nyt olisi vuorossa kaikkien näiden hankintojen käytön opettelu ja testaus.

Blogini päätarkoitus ei ole haalia suurta lukijakuntaa, mutta toivotan jokaisen blogiini eksyvän lukijan lämpimästi tervetulleeksi! Jätähän jonkinlainen merkki itsestäsi!

Adjöö ensi kertaan!

3 kommenttia:

  1. Jos lisäät "lukijat" kohdan blogiin, niin sitten olisi helpompi seurata, koska lukijat voi omilta sivuillaan seurata, milloin olet päivittänyt blogiasi. Olipa sekava tämä selostus :)

    VastaaPoista
  2. Paitsi että nyt puhuin pötyä... Lisäsin sinun blogin blogiluettelooni ja ratkaisin dilemmani :)

    VastaaPoista
  3. Pitääpä kuitenkin katsoa jos sellaisen lisään. Vinkit ovat aina tervetulleita! :)

    VastaaPoista