lauantai 22. lokakuuta 2011

Muffinssi

Innostus askarteluun on kova, mutta valitettavasti siihen käytettävä aika vähissä. Ehdin kuitenkin tässä yhtenä päivänä tekemään kortin. Tarvitsin ystävälle onnittelukortin syntymäpäivän johdosta ja päätin käyttää Dovecraftin Tea House-sarjan papereita ja chipboard-kuvioita (onko näille jokin suomenkielinen nimi?), jotka ovat lojuneet jo jonkin aikaa askartelulaatikossani. Kuviot ovat mielestäni ihania, mutta en ole jotenkin osannut käyttää niitä mihinkään. Nytkin tuijottelin erilaisia muffinsseja ja teepannuja ties kuinka pitkään ja sovittelin niitä erilaisiin papereihin. Lopulta päädyin melko simppeliin lopputulokseen. 


Värien ja kuvioiden "mätsäys" ei ole vahvimpia puoliani ja tuntuikin, etten millään löytänyt korttiin sopivaa nappia/nauhaa/kukkaa ja päätinkin, että luotan tällä kerralla täysin saman sarjan papereihin ja koristeisiin. Joitakin taustapaperissa olevia pikkumuffinsseja koristelin kimalteella. Itse olen lopputulokseen kyllä tyytyväinen ja toivottavasti kortin saajakin tykkäsi!

Mietin, että tuollaiset melko hempeän väriset koristeet (kuvassa ehkä paketin kirkkaimman värinen muffinssi) voisivat näyttää aika kivalta myös mustaa vasten. Aion kyllä kokeilla kunhan ehdin! :)

P.S. Tilasin Paperikeijusta Doodle Factoryn aivan ihanan leimasinsetin! En malta odottaa, että paketti saapuisi ja pääsisin leimailemaan!




1 kommentti: