lauantai 3. joulukuuta 2011

Onnittelut serkkupojille

Marraskuu on eletty hiljaiseloa askartelun suhteen. Ei vaan ole ollut aikaa askarrella ja silloin kun olisi ollut, ei ole ollut intoa. Useimmiten aikaa on ollut niin myöhään illalla, että ainoa kiinnostuksen kohde on ollut oma sänky. Myös joulukorttien askartelu jää tänä vuonna väliin kokonaan. Tällä hetkellä kymmenien joulukorttien väsääminen ei houkuta. Ehkä sitten ensi vuonna. 

Tänä vuonna ystävät saavat (joidenkin inhoaman ja toisten tykkäämän) vauvakortin. Käytiin typykän kanssa erään kaupan järjestämässä ilmaisessa joulukorttikuvauksessa ja niistä kuvista sitten teetin kortin. Tähän väliin täytyy sanoa, että kyllä onkin kuvaajissa eroa! Käytiin kesällä otattamassa valokuvia uudesta tulokkaastamme yhdellä tämän alueen suosituimmista valokuvaajista ja täytyy sanoa, että VAU! Kuvat olivat mahtavia eikä kuvaajaa ollut todellakaan turhaan kehuttu. Nyt sitten nämä joulukorttikuvat... no, olisin itse pystynyt samaan. Kortit on nyt kuitenkin jo teetetty, joten turha narista.


Kaiken tämän jaarittelun jälkeen itse asiaan! Eilen illalla (yöllä) sain aikaiseksi pari korttia. Tällä kertaa oli vuorossa kortit kahdelle serkkupojalle, molempia onniteltiin synttärien johdosta.

 Onnittelut 8-vuotiaalle


 Onnittelut 6-vuotiaalle
 
Korteissa tietenkin jälleen Doodle Factorya! Vähän häiritsee noiden leimakuvien reunat, joissa vilahtelee valkoista, mutta en jaksanut enää värittää niitä mustalla. Yleensä kuvien leikkaamisen jälkeen käyn niiden reunat vielä mustan tussin kanssa läpi, jotta valkoinen ei pistä niin pahasti silmään. Haaveilen valkoisesta paperista, jossa olisi musta ydin ja joka sopisi leimaamiseen ja Copiceilla värittelyyn. Sellaista ei taida valitettavasti olla. Onko tähän jotain muuta niksiä?

2 kommenttia:

  1. Serkkupoika 6 v. ihastui ikihyväksi saamaansa korttiin. Sitä tutkittiin ja ihailtiin velipojan kanssa urakalla.
    Taideteos löytää lopullisen sijoituspaikkansa herra 6 v:n vauvakirjasta. Piti kuulemma EHDOTTOMASTI laittaa sen sivulle talteen :)
    KIITOS :D
    t. äippä (vähän enee ku 6 v ;) )

    VastaaPoista
  2. Voi että, mä olen ihan otettu. Kiva, että tykkäs! :)

    VastaaPoista