sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Kiitoskortti

Pikkusiskoni pyysi tekemään kiitoskortin työharjoittelupaikkaansa. Doodle Factoryn hahmoa toivottiin, mutta muuten oli vapaat kädet. Jatkoin samalla yksinkertaisella linjalla ja tällainen kortista tuli.



En meinannut millään saada kukkaa pysymään kiinni kortissa ja lopulta käytinkin pikaliimaa (joka nimestään huolimatta vaati yllättävän pitkän kuivumisajan). Kuvaa ottaessa ei liima ollut kuivunut vielä täysin ja ötökän kädessä näkyykin nätti liimaläjä.

5 kommenttia:

  1. Hieno kortti, taas! Kuule, kuinka olet tehnyt nuo kirjaimet? Onko ne tarroja vai jotenkin itse taiteiltuja? Haluan samanlaisia :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Nuo on ihan valmiita tarroja, näitä: http://www.paperinauha.fi/pienet-aakkostarrat-white-black-p-2869.html Tykkään kun noissa on erilaisia fontteja, joita voi yhdistellä.

    VastaaPoista
  3. oi, onpas kivoja kortteja sulla täälllä! vastaavanlaisten koristeiden liimaamiseen voisin muuten suositella glossyä tai vastaavaa, tacky glueta tai scotchin strong&precisea.

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkistä! Glossya mulla onkin, mutta pihi kun olen en ole malttanut sitä liimana käyttää :D Täytyypä kokeilla.

    VastaaPoista
  5. Ihan mielettömän ihania kortteja! Selailin kaikki kuvat läpi, toinen toistaan kauniimpia, olet kyllä luova :)

    VastaaPoista