lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kihlaparille

Tänään olisi tiedossa kihlajaiset ja mukaan lähtee tällainen onnittelukortti.


Tykkään ihan hirveästi noista vintagetyylisistä kuvista, mutta aika vähän olen niitä käyttänyt kun oikeanlaisen (itseäni miellyttävän) tyylin saavuttaminen tuntuu jokseenkin hankalalta. Luonnossa kortin värit ovat pehmeämmät eivätkä kukan lehdetkään pomppaa ihan noin räikeänä esiin. Kyllä voikin olla hankalaa saada hyvää kuvaa kortista vaikka se ei edes juokse karkuun tai yritä takertua kameran linssiin!

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Pläjäys

Tässä iloksenne ja riemuksenne taidokkaasti valokuvattu korttipläjäys.


Kortti nro 1


Onnittelut 5-vuotiaalle partiolippukunnalle. Ihanan hempeä vaaleanpunaisen sävy on saatu aikaiseksi kuvaamalla valkoinen kortti hämärässä autossa kännykkäkameralla (heh heh). Kortti ei ole muodikkaasti vino. En vain ehtinyt räpsäistä kuin tämän yhden kuvan juhlapaikan pihassa. Kuva oli silti pakko saada, sillä harvemmin (ei koskaan aiemmin) tulee tehtyä partioaiheisia kortteja. Tuo sininen "kolmio" esittää siis partiohuivia. Tausta on tehty kiertämällä narua kartongin ympärille.


Kortti nro 2 


Tupaantuliaiskortti kavereille. Tämäkin kuuluu sarjaan "Voi eeei, mä en oo taaskaan muistanut kuvata. Odottakaa hetki!". Ostin tuon leiman muutamalla eurolla alennuksesta ja on kyllä tosi kiva! Tässä kuvassa ei leima pääse oikeuksiinsa, sillä salama oli harmittavasti unohtunut päälle ja ehdin jälleen ottamaan vain yhden räpsäisyn.


Kortti nro 3


Kortti 4-vuotiaalle sankarille. Pirkan Napero-kerhon jäsenkirjeessä oli ihana pöllön kuva, jonka leikkasin heti talteen. Pöllö pääsi nyt koristamaan tätä korttia. Tässä on taas käytetty mun lemppareita, kirjaintarroja.