torstai 16. helmikuuta 2012

So Gorgeous!

Gorjuss Girlsit ovat niin suloisia! Kulutin taannoin aikaa varmaan tuntitolkulla netissä pyörien kun yritin päättää minkä leimasimen tilaisin. Päädyin tähän Little Rediin ja toiseksi valitsin Puddles of Loven. Kahteen asetinkin sitten rajan :D



Tässä ensimmäinen kortti Little Red -leimalla


Tätä kuvaa oli tosi kiva värittää koska pinnat ovat suhteellisen isoja eikä ollut paljon pientä piperrystä. Sopii tällaiselle kärsimättömälle tyypille! Kortti lähti synttärisankarille.


sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Kukkasia

Tein pari kukkakorttia. Tosin näissäkään ei ole mitään varsinaisia kukkakoristeita käytetty kun en vaan osaa. Ensimmäisessä testasin kohokuviontitaskua ja täytyy sanoa, että tykkään! Kivan simppeli kuvio, sopii varmaan useammankin lajin korttiin. Luulen, että tälle tulee enemmänkin käyttöä.




Toinen kortti oli synttärikortti kummitädille. Korttien tekeminen jää melkein aina viime tinkaan, joten tämä oli melko pikaisesti kyhätty ja iltahämärässä kuvattu. Jostain syystä myös näyttää hassun vinolta tuo valkoinen paperi, jossa on leimakuva. Ei se oikeasti ainakaan ihan noin vino ole.


lauantai 11. helmikuuta 2012

Ei mennyt ihan niinku...

... no juurikin siinä melko tunnetussa suomenruotsalaisessa tv-ohjelmassa. Päätin testata uutta leimaa (Kraftin' Kimmien Marie Antoinette) ystävän syntymäpäiväkorttiin. Tusseilla värittely on vielä harjoitteluvaiheessa ja jokusen tovin nyhersin kortin värittelyn kanssa. Lopulta päätin, että nyt saa kelvata. Ajattelin, että lisään vielä vähän kimalletta mekkoon ja korostan ruusuja glossylla. Näin tein ja nostin kortin kuivumaan pöydälle. En tiedä mitä päässä liikkui kun jätin kortin kuivumaan pystyasentoon. Haloo! Näin siinä sitten kävi.




Aavistuksen potutti kun tajusin mitä tuli tehtyä. Päätin, että kaupan korttiinhan en tällä kertaa turvaudu ja tein sitten tällaisen melko simppelin kortin. Nyt tuli testattua mustaa taustaa muffinssille, kuten aiemmin suunnittelin.